Thursday, November 11, 2010

JemJem si KKU ( Kucing Kurang Upaya )

This is jemjem ,our cat ,jemjem ni KKU .ehhe .kesian die ,die xboleh nak jln dengan betol ,lari pun lg lah xbetol tunggang tebalik die jln .die mcm tu doctor kate sbb mase die baby mama die suke himpap die so lame2  mcm effect tulang jemjem ,jd dr kecik sampai skrg jemjem mcm ni .thats why die sangat2 special untuk kami sekeluarga and sgt manja dgn papa .kalau tengok die jln comel sgt papa cakap mcm askar jepun :P .jemjem ni kucing yg sgt sgt sgt unik .die suke mkn sayur cthnye mcm kubis ,bayam ,khailan ,touge and die suke mkn manga muda .xkisah la sayur tu da masak ke blum die akan mkn .die xbrape suke nasi gaul ngan ikan .die akn nk cat food atau sayur2 atau ayam or ikan yg xde nasi :P comel kan .Kalau kami tgh mkn kat dapur die dtg mintak mkn ,if bg ape2 pun die akan bwk mknan tu pg dekat kain lap kaki dkt sink then baru die mkn .Jemjem jugak kucing yg sgt sombong dan belagak .ahha .die xmo pun kwn dengan kucing2 yg lain dkt ruma and die pandai merajuk ! kalau die merajuk jgn harap la die nk lyn org .if die marah dekat org ,die akan pg kencing dekat bilik org yg die marah .Jemjem is very special and kami sayang sgt die :) .xtau la mcm mane ade org yg boleh bunuh kucing ,seksa kucing and lg2 makan kucing ,xde rase kesian ke org2 ni :(( 

love 
faato j

Monday, November 8, 2010

kenapa laki tak pernah puas ?

Kadang - kadang xpaham kaum yg dipanggil LELAKI ni .and this is NOT about my husband .ahha. this is about lelaki yg disekeliling semue org ,tp bende ni ditulis because it happens around me .bkn nk aib kan org atau niat jht tp utk share with people about this kinda men,just beware .So ,there's this guy ,kite panggil die A jela senang .dr dulu sampai skrg xpnah2 puas dgn perempuan .dah ade gf pun cr lg bg penuh keliling pinggang die ,nak kate gf die xsyg die ?xjugak .nak kate gf die xjage die ?pun xjugak .tp mungkin sbb nafsu lelaki ni pnah puas ,ade 1 nk lg berpuluh2 .mmg semue laki bkn mcm ni ,tp certain of them are .macam kebanyakkan kwn amir ,dah kawen ade anak  .tp siap mengatal sane sini ,ade scandal la bagai .bende ni terjadi infront of my eye's ,nak nasihat pun xboleh ,org lg tua dr kite mane nk dgr ape kite ckp kan ?dah byk sgt contah yg jd dpn mate and pernah lalui sendiri .i dont get it ,if rase nk mengatal sane sini ,main sane sini ,KENAPE kene ade GF atau knape KHAWIN at the first place ???takda rase dosa ke serbasalah ke buat mcm tu .kadang2 bende ni kite pun xtaw ape jwpn die ,hanye lelaki yg mcm ni je ade jwpn die ,tp bile ditnaye xmo plak bgtau .haish .bukan nk kate pompuan ni 100% perfect ,xde perangai mcm tu .ade je pompuan yg mcm tu jugak .kire dieorg same la spesiesnye .kadang2 dah ade BF or SUAMI nak gak g mengatal kat laki lain .ahhahaa .xphm betol org2 mcm ni .Jd based on my own experience and people around me ,kalau lah u are with someone like this .tinggal kn jela ,xpyh la sedih ke rase guilty ke ape semue .org mcm ni sungguh la xberbaloi okeh ?you will always get a better one in the future ,contohnye saya .ahaha .after i broke up with that pathetic guy i got a much better one and now he's my husband .insyallah smapi akhir hayat :) amin ...to one's who wants to get married ,pilih la calon tu betol2 ,jgn la kire hensem ke lawa ke ,kaya ke miskin ke ape semue tu ,bende tu xjanjikn kebahagiaan pun .and learn from ur own mistake and people's mistake :)

P/S : bb im so glad i found you and ur not like that :) i love youuu .xoxo

love .
faato j

Saturday, October 16, 2010

Port Dickson

Just came back from PD .it was a tiring holiday ,haha .didnt do anything much ,PD is not as fun as the last time i went there ,or maybe its just because being pregnant everything tend to be so tiring .ahha .terase sangat-sangatlah letih until today .i dont think i wanna go on a holiday until i delver the baby ,because it will be tiring and not fun ,i cant really do anything ,jalan lame pun penat ,naik kete lame2 pun penat .kelaka je .being pregnant is not as easy as people say it is :)

Friday, October 8, 2010

Long long time :)

helloo .its been a while since i havent even post a thing ,yes i've been busy after married .well life after getting married is not diffrent ,you just have more responsibility ,like to look after ur husband when he want to go to work and after work .if u were single u just look after urself kn ?ehhe .lipat kain and kemas2 is a normal thing that girls have to do dr kecik smpai besar ,so getting married those things are not a big deal after all. Alhamdullillah eveything went well sampai skrg .and alhamdullillah im pregnant ,hope things will be okey.
love .
faato j

Wednesday, June 2, 2010

yes i got married :)


On 22nd may i finally got married .im happy but then sad at the same time .it all went very well on nikah and kenduri .everything was fun and happy .thank you papa and mama and semue org for everyhting .and thank you for those who had came .and now its time to wait for the baby :) ahahahaha :P

love 
faato j

Saturday, May 15, 2010

Jantan xtau maluuuuuuuuuuuuuuu :)

Mohd Ruhizan Kassim .kau xtau malu ke nak datang wedding aku ???terhegeh-hegeh ajak gf kau dtg .ape kau igt aku xtaw ?? bodoh punye jantan .kau igt kau bwk nadea tu aku nak jealous ?hahaha .nk tekeluar usus perut gelak .ape la sgt yg kau ade nk buat aku jealous ?aku hidup bahagia lg kau .aku ade segalenye yg aku nak .xperlu aku nk jealous dgn ape kau ade .nak dibanding kn ,u dont have what i have .do have a great parents that cares about u ?do have a great family that goes with u when ur down or happy ?do have a "to be wife" thats gonna live with u and have babies with ? setakat aku tinggalkn kau dulu ,setahu aku ,kau xde semue tu .bak kate kau punye mak "anak xkenang budi" .sooo tough luck then asshole .im not even jealous with ur life ,ur gf and with whatever u have ,and with the attitude u have it will bring u no where in life .and 1 more thing ,kedatangan kau xdialu-alu kan oleh semue org .if kau nk dtg gak ,dtg la if xmalu and see whats going to happen to you :))

wedding wedding wedding :)

6 more days :)
to goooooo .yeehhaaa !!

Sunday, May 2, 2010

hello may .

Its 2nd may and 1 day late to say hello to may ,then nevermind .i got 20days to goooo ...yesss ,iam so F excited .i really cant wait for the wedding day and cherating and fishing dekat kelong .damn ,bestnye .20days to go people :)

Thursday, April 29, 2010

Goodbye april :)

today is the end of april :) and yes tomorrow is aready may .yesss .just 22more days to go :)april had been good to me this year .alhamdullilah .hope may will be better :) i havent have time to type this april as much as i wanted to ,because i was really busy with study and wedding ,and mayb it will be same for may .soo .goodbye april

Monday, April 5, 2010

Happy Birthday to mee :)

Today ,6april2010 is my birthday .i had a great bday this year .yesss ,im older already :(( .thanx syg for coming last night with the cake and the sweeet card .im really touched .thanx papa and mama for the wish .i Love you so much papa and mama ,i know i havent been the greastes daughter and sory fir that .thanx kak ct for treating me lunch and i love you no matter what .thanx everyone that wished me .it made my day .i love u guys .

Thursday, April 1, 2010

april

Hello april
happy april fool's day people :)

Tuesday, March 30, 2010

Goodbye march .

yesss .alhamdullillah my presentation for business plan is finally done !but still ,there are still lots of things to betolkan for the hardcopy ,tp i feel much much better asalkan presentation is over .the presentation was ok ,but the financial part mmg xok ,puan munirah expected more from our group .and we are sorry to let you down puan munirah .tp at least xkene mmaki hamun dengan die .touch up hardcopy and it will all be okey .So march ends today and its finally over ,here come's april ,yeay .and may please come cepat2 .cant wait .sooo ,goodbye march ,i dont really like march this time .so HELLO april :)

Monday, March 29, 2010

stresss

lately ,i feel so stressed out .i feel like i have no one by my side .mayb its just my feeling ,tp mayb mungkin jugak benar .yang menambah kn stress ni gile2 babi ialah ,saye punye "BUSINESS PLAN"  yang kene present rabu ni ,and byk lg xsiap ,sbb semue org nk buat last inute ,bile ajak buat awal2 ,xmo,bile last minute baru nk buat .urgh ,geram je .otak dah sakit dah ni .cepat2 lah selesai .amin .

Wednesday, March 24, 2010

Belon Udara Panas

Held at Putrajaya on the 19th - 21st March .
It was awesome !


1 month ++ to go !

yyyeeeehhhaaaaa !

There's only 1 ++ month to go ,to getting married .
happy . happy . happy . happy !

Saturday, March 13, 2010

Taman Burung


The other day we went to taman burung in kl *me ,amir & rauf* sbb rauf nk sgt pegi .it was fun and tempat tu sgt lah besar gile .boleh sesat .sadly kiteorg pg mcm lambt so we missed lots of things  because every 2hours dieorg mcm ade buat show's and stuff .tp xpe ,we are going for the 2nd time aha .but still we had fun . XoXo

Tuesday, February 16, 2010

i love you .

bb ,i love u so much .u make me happy every time im down and every time im with you .you complete me in many ways .many things i've learn with you .u accept me no matter how iam .no matter how long we have been ther,seriously every moment it feels like the moment that we started being together ,even that we always fight ,it teaches us to be batter every single time .ur always there for me no matter where iam or what roublle im in ,u r always there .i cant imagine if ur not with me .im really thankfull to have u in my life and i really cant wait to get married to you .thank you for copping with all my attitude the good ,bad and all sillyness .iloveyou

taman rama-rama

dah penat pg mencari kain kawen and card kawen .we have no idea where to go and what to do .
and then we went to taman rama-rama .semue kat sane ialah tourist kami je orang tempatan .aha
price for tempatan is rm8 and tourist is rm18 .gile cekik darah .konon-konon pg sane igt rama-rama hinggap kat tgn or badan or what so ever ,tp malangnye tak .jd da stress sgt xde yg hinggap ,i tangkap la rama-rama sendiri .ahaha .seronok je .aha .anyway i had fun that day .even it was so so hot in there ,peluh mcm nk mati .thanx syg bawak i pg sane .love you so much .xoxo

Thursday, January 7, 2010

:))

getting married people !
gossshhhh .last year i waited for the year to end really quick because i cnt wait to get married ,but then now i wish that 22nd may would come faster .haha .im really excited ,over over excited and really cant wait :D i pray things will go smoothly as planned ,so wish me luck people :D