Thursday, November 11, 2010

JemJem si KKU ( Kucing Kurang Upaya )

This is jemjem ,our cat ,jemjem ni KKU .ehhe .kesian die ,die xboleh nak jln dengan betol ,lari pun lg lah xbetol tunggang tebalik die jln .die mcm tu doctor kate sbb mase die baby mama die suke himpap die so lame2  mcm effect tulang jemjem ,jd dr kecik sampai skrg jemjem mcm ni .thats why die sangat2 special untuk kami sekeluarga and sgt manja dgn papa .kalau tengok die jln comel sgt papa cakap mcm askar jepun :P .jemjem ni kucing yg sgt sgt sgt unik .die suke mkn sayur cthnye mcm kubis ,bayam ,khailan ,touge and die suke mkn manga muda .xkisah la sayur tu da masak ke blum die akan mkn .die xbrape suke nasi gaul ngan ikan .die akn nk cat food atau sayur2 atau ayam or ikan yg xde nasi :P comel kan .Kalau kami tgh mkn kat dapur die dtg mintak mkn ,if bg ape2 pun die akan bwk mknan tu pg dekat kain lap kaki dkt sink then baru die mkn .Jemjem jugak kucing yg sgt sombong dan belagak .ahha .die xmo pun kwn dengan kucing2 yg lain dkt ruma and die pandai merajuk ! kalau die merajuk jgn harap la die nk lyn org .if die marah dekat org ,die akan pg kencing dekat bilik org yg die marah .Jemjem is very special and kami sayang sgt die :) .xtau la mcm mane ade org yg boleh bunuh kucing ,seksa kucing and lg2 makan kucing ,xde rase kesian ke org2 ni :(( 

love 
faato j

2 comments:

  1. hehe..nak cube la sotong mmz...tp mahal!!!

    ReplyDelete
  2. bengong la u nie tot .
    xpyh cube nanti ngatok gle :/

    ReplyDelete