Monday, November 8, 2010

kenapa laki tak pernah puas ?

Kadang - kadang xpaham kaum yg dipanggil LELAKI ni .and this is NOT about my husband .ahha. this is about lelaki yg disekeliling semue org ,tp bende ni ditulis because it happens around me .bkn nk aib kan org atau niat jht tp utk share with people about this kinda men,just beware .So ,there's this guy ,kite panggil die A jela senang .dr dulu sampai skrg xpnah2 puas dgn perempuan .dah ade gf pun cr lg bg penuh keliling pinggang die ,nak kate gf die xsyg die ?xjugak .nak kate gf die xjage die ?pun xjugak .tp mungkin sbb nafsu lelaki ni pnah puas ,ade 1 nk lg berpuluh2 .mmg semue laki bkn mcm ni ,tp certain of them are .macam kebanyakkan kwn amir ,dah kawen ade anak  .tp siap mengatal sane sini ,ade scandal la bagai .bende ni terjadi infront of my eye's ,nak nasihat pun xboleh ,org lg tua dr kite mane nk dgr ape kite ckp kan ?dah byk sgt contah yg jd dpn mate and pernah lalui sendiri .i dont get it ,if rase nk mengatal sane sini ,main sane sini ,KENAPE kene ade GF atau knape KHAWIN at the first place ???takda rase dosa ke serbasalah ke buat mcm tu .kadang2 bende ni kite pun xtaw ape jwpn die ,hanye lelaki yg mcm ni je ade jwpn die ,tp bile ditnaye xmo plak bgtau .haish .bukan nk kate pompuan ni 100% perfect ,xde perangai mcm tu .ade je pompuan yg mcm tu jugak .kire dieorg same la spesiesnye .kadang2 dah ade BF or SUAMI nak gak g mengatal kat laki lain .ahhahaa .xphm betol org2 mcm ni .Jd based on my own experience and people around me ,kalau lah u are with someone like this .tinggal kn jela ,xpyh la sedih ke rase guilty ke ape semue .org mcm ni sungguh la xberbaloi okeh ?you will always get a better one in the future ,contohnye saya .ahaha .after i broke up with that pathetic guy i got a much better one and now he's my husband .insyallah smapi akhir hayat :) amin ...to one's who wants to get married ,pilih la calon tu betol2 ,jgn la kire hensem ke lawa ke ,kaya ke miskin ke ape semue tu ,bende tu xjanjikn kebahagiaan pun .and learn from ur own mistake and people's mistake :)

P/S : bb im so glad i found you and ur not like that :) i love youuu .xoxo

love .
faato j

No comments:

Post a Comment