Monday, January 31, 2011

Byebye Jan , Hello Feb :)

hello .today is the 1st of Feb .yesterday was a bad January ending ,hari yg sangat penat ,it was a rainy for 2 days and baju pun xkering2 .dengan amir xsehat lg :( and i wanted to go to murni for dinner .really wanted to go there and was super duper hungry ,so pegi la petronas isi minyak and jumpe org sekejap then suddenly cemomot (my car) xnak start !! and amir was searching for what was wrong ,and i and rauf waited for 1 hour 30 minutes .Last-last still xboleh ,then i called mama to pick us up and we went for dinner dekat MMZ jeeeeee !!!! nak pg murni ,but then i was so hungry and my mood was down already .damn ! So today cemomot dah dibawa pegi workshop amir ,and naseb xde ape sangat .and cemomot dah ok ! yeay .i was so worried to leave him at petronas because maksu punye kerete penah kene pecah dkt situ :/ and today is a very sunny day .alhamdullillah finally the sun came out :) baju pun boleh kering and xde la rase sejuk je 24hours :P tomorrow our family nak pegi mandy sungai ramai2 ,sangat best ! but sadly parents amir cant come along because mama is working ,so kami bwk haikal je .be updating tomorrow ( if xmalas ) ngahahaha :p

Thursday, January 6, 2011

my 5 month baby :)

Salam .yesterday i went for my 5 month check up :) this is my baby .doctor kate kemungkinan die boy sbb smlm da nmpk die punye tueee .ehhhe :P alhamdullillah everything is okey .im so xcited and amir pun seronok dpt baby boy . senang cite everyone is happy and everyone cant wait for him to pop out ! tp at the same time it scares me .haha .doctor pun ade ckp that baby ni active :) smlm i can see the kaki gerak-gerak .comel sgt . Baby pun dah makin sempurna insyaallah ,paha die pun dah nmpk and ade certain tulang pun dah ade . gambar ni xnmpk sgt ,haha .sbb doctor kate org yg ade lemak nmpk mcm ni la gmbr .ehhe .sbb lemak2 tu sebok cover je :) ape pun .im really thankfull and happy .hope everything will be okey :)

Sunday, January 2, 2011

Tibanya di Tamansari

Tadi mase baru smpai kat tamansari dlm kepale ni byk je nk tulis ,dah bukak blog xde plak ngong betol .Sebelum samapi kedai pg bungkus mkn and milo ais kat MMZ .aha .bukak je kedai terus la mkn nasi with ayam goreng ,sotong and sambal kerang .haha ,byk kn :P sedapnye milo ais mmz .aha .haaa ,lg 1 kalau mkn sotong kat mmz kn mesti jd ngantok gile gile ,xtaw ape die buh dlm tu .seriously everytime if mkn sotong akan jd ngantok xleh nk control pnye ! bukan sy sorang mcm tu ,if amir mkn pun die tibe2 jd ngantok gile .ahha .so kalau xmo ngantok jgn la mkn sotong die .skrg da la tgh hujan .bestnye kalau dpt tidooo .badan ni penat sgt buat tempeyek semlm .tp skrg mase buat dah xde rase penat ,mungkin sbb berkat org mengandung ke ape2 la kn .tp seriously lps siap baru rase penat ,kalau sebelum ni tgh buat tu rase letih je .alhamdullillah xde rase mcm tu smlm ,blk ni pun nk sambung buat tempeyek lg :) .skrg ni dah rase ngantok sbb SOTONG td .haishhh .ouw td terpandang 1 cermin panjang ni ,so nmpk dr kepala sampai hujung kaki ,tengok perot ni da nmpk besar gile ,mcm xcaye plak dah besar mcm ni ,mungkin kat ruma xde cermin mcm tu ,so xdela nmpk sgt kot .aha .lg 3 hari nk pg check up baby .xsabarnyee :))