Thursday, January 6, 2011

my 5 month baby :)

Salam .yesterday i went for my 5 month check up :) this is my baby .doctor kate kemungkinan die boy sbb smlm da nmpk die punye tueee .ehhhe :P alhamdullillah everything is okey .im so xcited and amir pun seronok dpt baby boy . senang cite everyone is happy and everyone cant wait for him to pop out ! tp at the same time it scares me .haha .doctor pun ade ckp that baby ni active :) smlm i can see the kaki gerak-gerak .comel sgt . Baby pun dah makin sempurna insyaallah ,paha die pun dah nmpk and ade certain tulang pun dah ade . gambar ni xnmpk sgt ,haha .sbb doctor kate org yg ade lemak nmpk mcm ni la gmbr .ehhe .sbb lemak2 tu sebok cover je :) ape pun .im really thankfull and happy .hope everything will be okey :)

4 comments:

  1. me too!!!i cant wait nak gomoi2 die!!!

    ReplyDelete
  2. ehhe .jgn u lyn die mcm u lyn "tue" dah :P
    ngahaha

    ReplyDelete
  3. OMG! Baby boyyyyyyy! Gerenti dia nakal! :D

    ReplyDelete
  4. yupyup baby boy .harap2 die xnakal okey naz :P

    ReplyDelete