Sunday, January 2, 2011

Tibanya di Tamansari

Tadi mase baru smpai kat tamansari dlm kepale ni byk je nk tulis ,dah bukak blog xde plak ngong betol .Sebelum samapi kedai pg bungkus mkn and milo ais kat MMZ .aha .bukak je kedai terus la mkn nasi with ayam goreng ,sotong and sambal kerang .haha ,byk kn :P sedapnye milo ais mmz .aha .haaa ,lg 1 kalau mkn sotong kat mmz kn mesti jd ngantok gile gile ,xtaw ape die buh dlm tu .seriously everytime if mkn sotong akan jd ngantok xleh nk control pnye ! bukan sy sorang mcm tu ,if amir mkn pun die tibe2 jd ngantok gile .ahha .so kalau xmo ngantok jgn la mkn sotong die .skrg da la tgh hujan .bestnye kalau dpt tidooo .badan ni penat sgt buat tempeyek semlm .tp skrg mase buat dah xde rase penat ,mungkin sbb berkat org mengandung ke ape2 la kn .tp seriously lps siap baru rase penat ,kalau sebelum ni tgh buat tu rase letih je .alhamdullillah xde rase mcm tu smlm ,blk ni pun nk sambung buat tempeyek lg :) .skrg ni dah rase ngantok sbb SOTONG td .haishhh .ouw td terpandang 1 cermin panjang ni ,so nmpk dr kepala sampai hujung kaki ,tengok perot ni da nmpk besar gile ,mcm xcaye plak dah besar mcm ni ,mungkin kat ruma xde cermin mcm tu ,so xdela nmpk sgt kot .aha .lg 3 hari nk pg check up baby .xsabarnyee :))

No comments:

Post a Comment