Saturday, February 12, 2011

6month tummy :)

my tummy is getting bigger day by day .haha .kadang2 bgn pagi tgk2 die mcm da besar then yesterday .pelik jugak sometimes .but it hurts since yesterday and i dont know why :(( going to the doctor malam japg ,plus my emotion is everywhere ! i dont like it like this :( sekejap2 marah ,sekejap2 sedih ,sekejap2 sakit jiwa .haha .tah la semue jenis perasaan ade ,tukar2 time je die dtg .xsukenye :( why la like this ? xmo la like this .sedih tau mcm ni .kadang2 rase semue bende xkene pastu nanges sorg2 .kadang2 tibe2 perasaan tu tuka je sendiri .ahha .kelaka kan ,hormon xstabil la nie !!! urgh perut sakit .baby xmo la buat mummy mcm ni pls :/ bile dah 6month badan ni asyik rase panas je ,kene ade aircond baru ok ,ngaha .plus sekarang pun dah start susah nak tdo ,semue position mesti ade je xkene sampai tido pun sakit belakang .nak tunduk amik barang kat lantai pun dah xboleh .skrg ni mcm2 dah xboleh .and stretchmarks pun dah byk smapai tengok perot sendiri pun kadang2 jadi takot :/  please please cpt 9 month i cant for the baby :)

No comments:

Post a Comment