Thursday, February 10, 2011

cermin diri sendiri dulu yeah !

so ,today i feel like talking about this since today it has ruin my day since morning sampai ke malam .jadi ,ape u buat bile dapat tau orang mengata u ?or org yg berkaitan dgn u ? senang je kan ,usually kite maki die blk ,xpun kite mengata die blk ,haha ,i used to be like that before i was married ,tp lepas kawen ni lg la byk dugaan psl bende ni ,tp bak kate papa and mama ,buat xtaw je ,ape dpt lyn org mcm tu ??? xdpt ape kn ? dpt sakit jiwa kn ?kn ?kn ? pikir kan papa n mama je laaa ,sy xpg maki hamun awk ! lg satu ,kalau nk mengate org ni ,sile la cermin diri sendiri dulu okeh ! awk tu pun 2*5 je ,atau mungkin lg teruk .ngaha  !ini x ,jumpe2 buat muke kerek ,nak buat muke berlagak bagus .kalau sakit jiwa pun xpyh nak tunjuk semue org ,org lain pun ade angin tp pandai2 sendiri la nak control ,naik menyampah aku tengok .kalau nak buat mcm tu xpyh duk pg jumpe org tayang muke tu ye :P senang cite mcm ni je ,kalau dah rase diri tu matured and besar sangat if xpuas hati dtg je dpn2 ckp ape masalah ,xpayah nak mengata belakang2 ? xdpt ape pun ,dpt dosa je .ahaaha .kadang2 duk mengata org ni buat org lain have bad impression kat diri anda sendiri :) sy xpyh nak mengata awk pun ,awk mengata sy pun org dah mengata awk because of that .ngaha .they know me better then u do .so please pikir dulu sebelum buat ye .kalau xpikir kn papa and mama memang awk dah kene dah ,dan sile lah igt sabar ni ade batasnye :) TQ

No comments:

Post a Comment