Tuesday, November 20, 2012

Humayra binti Syafiq


Alhamdulillah after such a long wait n dugaan my sister being pregnant ,Our family dapat jugak baby girl :) This is Humayra debab ! my anak buah yang selalu mintak kene lepuk , haha .cant stand her sebab debab SANGAT ! she is 2 month old ,and i didnt have time to post anything about her .die breastfeed 24hours ,thats y badan gedempol ,so siape nak anak debab sila la breastfeed anak anda 24 hours ye .ngehehehe .cepat lah besar syg oi so shaqur can play with u ,cian shaqur xde geng . Humayra debab ,mama atim miss u sgt2 .

Monday, November 19, 2012

Amirul Shaqur is 1 Year 7month


Alhamdulillah .Shaqur is already 1year7month .cepat je die dah besar ,how time flies .Shaqur dah boleh lari and all but still xreti nak cakap betul2 lagi ,just simple2 je like "mama" "papa" "nak" ,and bende2 yang kami pun xfaham .haha .ins shaa Allah shaqur will be a big brother in 1 month time .Doa2 that everything will be ok ,and that i can handle 2 babies at the same time *wondering how people can take care of lots of anak at the same time* gosh ,cant imagine !

Wednesday, August 22, 2012

Selamat Hari Raya 2012



Selamat Hari Raya people !
 Minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki if ada salah dan silap .
Halal makan minum semue .Drive safe n enjoy your raya .
May Allah SWT bring u happiness and joy :)
Take Care .

Lots of Love : Fatima n family :)

Thursday, August 9, 2012

Amirul Shaqur

my baby shaqur is now 1 year 3 month already ,cepat je mase berlalu .shaqur dah ade 11 gigi already ,dah boleh jalan tapi still tak stabil lagi kadang2 ,tau tepuk tangan ,twinkle2 little star n he know how to laugh like "kah kah kah" sgt la comel .cium 10ribu kali pun still xkn puas .Mummy harap shaqur will be anak yg soleh besar nanti ,berjaya dunia n akhirat n seorg yg berjaya mummy n papa really really loves u ,n will always love u :)

Monday, August 6, 2012

October 2011 ?

My last post is on October 2011 ?seriously ?!? takde lah rase lame sgt mcm tu ,tp rupenye lame gile dah .macam pelik je ,dah lame xblog ape2 .anyways im pregnant again .haha .4 month already n insyaallah geting lots of anak buah otw .seronoknye .dah mcm mating season dah .ngahahaha .life is as always been busy jage anak ,no time for myself .semua mase utk anak ,suami n kemas rumah .ngehe .Will try to update as byk as i can ,sementara rajin n ade masa :P see ya .