Wednesday, August 22, 2012

Selamat Hari Raya 2012



Selamat Hari Raya people !
 Minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki if ada salah dan silap .
Halal makan minum semue .Drive safe n enjoy your raya .
May Allah SWT bring u happiness and joy :)
Take Care .

Lots of Love : Fatima n family :)

Thursday, August 9, 2012

Amirul Shaqur

my baby shaqur is now 1 year 3 month already ,cepat je mase berlalu .shaqur dah ade 11 gigi already ,dah boleh jalan tapi still tak stabil lagi kadang2 ,tau tepuk tangan ,twinkle2 little star n he know how to laugh like "kah kah kah" sgt la comel .cium 10ribu kali pun still xkn puas .Mummy harap shaqur will be anak yg soleh besar nanti ,berjaya dunia n akhirat n seorg yg berjaya mummy n papa really really loves u ,n will always love u :)

Monday, August 6, 2012

October 2011 ?

My last post is on October 2011 ?seriously ?!? takde lah rase lame sgt mcm tu ,tp rupenye lame gile dah .macam pelik je ,dah lame xblog ape2 .anyways im pregnant again .haha .4 month already n insyaallah geting lots of anak buah otw .seronoknye .dah mcm mating season dah .ngahahaha .life is as always been busy jage anak ,no time for myself .semua mase utk anak ,suami n kemas rumah .ngehe .Will try to update as byk as i can ,sementara rajin n ade masa :P see ya .